If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,разпродавам АлфаРомео 156 1.9JTD 2000г седан на части телефон за справка 0877261666 .Потърсих раздел купува/продава но не намерих и моля модераторите да ме извинят ако съм сгрешил
Определено не си търсил, иначе като за първи пост ще те извинят. Добре е обаче да прочетеш правилата за публикуване в раздел купува-продава и да съобразиш обявата си с тях ако искаш темата ти там да просъществува .
Поздрави и успех с продажбата.
Здравейте,разпродавам АлфаРомео 156 1.9JTD 2000г седан на части телефон за справка 0877261666 .Потърсих раздел купува/продава но не намерих и моля модераторите да ме извинят ако съм сгрешил
Ако си търсил преди да се регистрираш, няма как да си ги видял,защото са видими само за потребители на форума.
За момента заключвам тази тема. Виж Правилата в раздел Продава и си пусни обявата според изискванията. Успех
Comment