Известие

Collapse
No announcement yet.

Разпродавам

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разпродавам

Здравейте,разпродавам АлфаРомео 156 1.9JTD 2000г седан на части телефон за справка 0877261666 .Потърсих раздел купува/продава но не намерих и моля модераторите да ме извинят ако съм сгрешил

Ще те извинят, ама ще ти се карат, щото явно не се търсил....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Определено не си търсил, иначе като за първи пост ще те извинят. Добре е обаче да прочетеш правилата за публикуване в раздел купува-продава и да съобразиш обявата си с тях ако искаш темата ти там да просъществува .
      Поздрави и успех с продажбата.
      Last edited by dimo; d.m.y г., 15:24.
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от Duorkin Покажи съобщение
        Здравейте,разпродавам АлфаРомео 156 1.9JTD 2000г седан на части телефон за справка 0877261666 .Потърсих раздел купува/продава но не намерих и моля модераторите да ме извинят ако съм сгрешил
        Ако си търсил преди да се регистрираш, няма как да си ги видял,защото са видими само за потребители на форума.
        sigpic Alfasud/156 1.8ex
        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Абсолютно!

---------- Post added at 15:50 ---------- Previous post was at 15:48 ----------

Първоначално публикувано от Duorkin Покажи съобщение
          За момента заключвам тази тема. Виж Правилата в раздел Продава и си пусни обявата според изискванията. Успех

Comment

Working...
          X